Lemmikkien ruokaa netistä

Lemmikkien ruokaa netistä

20.08.2014

Oletko jo ollut lemmikkiruokaostoksilla netissä?

Etsitkö jotain tiettyä koiranruokaa tai haluaisitko testata uutta kissanruokamerkkiä, mutta lähikaupan valikoimat ovat melko suppeat? Ei hätää, nykyisin netistä löytää lähes mitä tahansa ja monet hyödyntävätkin tätä mahdollisuutta myös tehdessään ostoksia lemmikeilleen. Halusit sitten ostaa kissan- tai koiranruokaa, netistä löytyy valinnanvaraa. Lemmikkien ruokaa myyviä verkkokauppoja löytyy jo useita ja tulevaisuudessa niiden määrä todennäköisesti vain kasvaa. Osa kaupoista toimii ainoastaan netistä, kun taas osalla on myös kivijalkakauppa. Kotimaisten verkkokauppojen lisäksi on myös ulkomaisia toimijoita, jotka toimittavat Suomeen ja joilla usein on myös suomenkieliset nettisivut.

Verkkokaupoissa on eroja

Verkkokaupoissa ja niiden toimitustavoissa on eroja. Kannattaakin tutustua toimitusehtoihin tarkkaan ennen kuin tekee tilauksen, mikäli kauppa ei ole ennestään tuttu. Toiset kaupat toimittavat tuotteen lähimpään postiin tai matkahuollon pisteeseen, toiset suoraan kotiin. Toimitusaika saattaa vaihdella muutamasta päivästä jopa muutamaan viikkoon.
Kesäkuussa 2014 voimaan tulleen lakiuudistuksen myötä verkkokaupan palautusoikeuteen tuli muutos. Uuden lain myötä verkkokaupan ei enää tarvitse tarjota asiakkailleen ilmaista palautusta. Käytännössä lakiuudistus ei kuitenkaan tuonut muutoksia verkkokauppojen toimintaan. Suurin osa verkkokaupoista tarjoaa asiakkailleen edelleen ilmaisen palautuksen, aivan kuten ennen lakiuudistustakin.
Myös toimituskulut saattavat vaihdella suuresti verkkokaupasta riippuen. Yleensä toimituskulut myös vaihtelevat tilauksen arvon mukaan. Mitä enemmän tilaa, sitä vähemmän toimituskulut yleensä ovat. Vaikka verkkokaupassa on usein halvemmat hinnat kuin kivijalkakaupassa, saattaa tuotteen lopullinen hinta muodostua korkeammaksi, kun mukaan lasketaan toimituskulut. Usealla verkkokaupalla on myös jokin vähimmäistilausarvo.

Osta lemmikinruoat netistä

Listasimme muutamia verkkokauppoja, joissa on laaja valikoima lemmikinruokia. Useimmistä näistä löytyy sekä kissan- että koiranruokia.
– Peten Koiratarvike, www.petenkoiratarvike.com/
– Musti ja Mirri www.mustijamirri.fi/
– Lemmikkitalo Black Bull www.blackbull.fi/
– animail.fi http://animail.fi/
– zooplus.fi www.zooplus.fi
– koiravaruste.fi www.koiravaruste.fi/
– Agrimarket.fi www.agrimarket.fi/
– petshop.fi www.petshop.fi/
– Eläintarvikekauppa.fi www.elaintarvikekauppa.fi/
– Dreampetstore.fi http://dreampetstore.com/
– TassuMassu www.tassumassu.com/
– PetsGo www.petsgo.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Pet-Web

Tämä sivusto tarjoaa koira- ja kissamaista tietoa lemmikkien ystäville.