Kisasaystävien foorumit netissä?

Kisasaystävien foorumit netissä?

20.08.2014

Kuten koirien ystäville internet tarjoaa myös kissanystäville keskustelupalstoja ja foorumeita eri aihepiireittäin. Foorumeissa keskustellaan yleisesti kissoista ja vaihdetaan kokemuksia. Keskustelut on usein jaettu aihepiireihin, jotta itseä kiinnostavia keskusteluketjuja olisi helpompi löytää. Haitpa sitten neuvoa johonkin mieltä askarruttavaan kysymykseen tai muiden kissaomistajien kokemuksia esimerkiksi jostakin tietystä ruuasta, foorumeilta todennäköisesti löydät vastauksen.

Kissaihmiset vaikuttavat olevan hyvinkin aktiivisia netissä. Keskusteluihin osallistuminen on aktiivista ja osallisena on useampi yleensä ihminen. Joihinkin foorumeihin pitää rekisteröityä erikseen pystyäkseen osallistumaan keskusteluun. Netiketin noudattaminen on kaikissa foorumeissa tärkeää, mitä yleensä painotetaan erillisissä ohjeissa.

Kissafoorumit

– Kissamaailma www.kissamaailma.net – Kissamaailma.net on tarkoitettu kaikille kissoista kiinnostuneille ihmisille, vaikka omaa kissa ei omistaisikaan. Sivustolta löytyy monenlaista tietoa esimerkiksi kissan hoidosta ja ruokinnasta. Keskustelufoormuni toimii aktiivisesti ja keskutelujen asiallisuutta valvotaan ylläpidon toimesta. Tämä osaaltaan vaikuttaa siihen, että keskustelu pysyy asiallisena. Omien sanojensa mukaan Kissamaailma haluaa olla mukana nostamassa kissojen ja erityisesti kotikissojen arvostusta Suomessa.

– petsie.fi www.petsie.fi/forums – Petsie-sivusto ei ole keskittynyt ainaostaan kissoihin, vaan sivustolta löytyy omat ryhmät eri lemmikeille. Keskustelupalstalla voi vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia muiden kissanomistajien kanssa. Sivustolle on myös mahdollista ladata kuvia omasta lemmikistään tai katsoa muiden kissanomistajien kuvia.

– Incat Forum http://incat.fi – Incat Forum on nimensä mukaisesti kissafoorumi. Palstalla painotetaan, että kaikki kissat ovat samanarvoisia ja rotu- ja kotikissojen vastakkainasettelu ei ole sallittua. Foorumi on jaoteltu kätevästi eri aihepiireihin, joten sivustolta on helppo etsiä itseä kiinnostava keskustelu.

– Kattia kanssa http://kattiakanssa.com – Kattia kanssa -yhteisö on keskustelufoorumi, josta löytyy keskusteluja mm. seuraavista aiheista: kissatietokirjat, pennut, kissa-allergia ja nimivinkkejä kissoille.

– UnitedCats www.unitedcats.com – United Cats on suurelta osin englanninkielinen yhteisö. Sivustolla voi luoda oman profiilin ja ladata kuvia lemmikistään. Yhteisön sivuilla on myös keskustelufoorumi, josta varmasti löytää neuvoja ja vinkkejä mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

(Kuva CC Dougwoods)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Pet-Web

Tämä sivusto tarjoaa koira- ja kissamaista tietoa lemmikkien ystäville.