Mielenkiintoiset koirablogit

Mielenkiintoiset koirablogit

01.09.2017

Blogit ja blogien kirjoittaminen ovat saavuttaneet suuren suosin viime vuosien aikana. Niin kuin kirjoittajia on myös blogien aiheita hurja määrä. Lähes aiheesta kuin aiheesta on jo olemassa blogi. Aiheet vaihtelevat muodista ja sisustuksesta aina lemmikkeihin ja harrastuksiin.

Olemme koonneet alle mielenkiintoisia koira-aiheisia blogeja sekä kirjoittaneet lyhyen kuvauksen jokaisesta blogista. Tutustu blogeihin ja kenties löydät niistä uuden suosikkiblogisi.

Neljä jalkaa, karvat ja häntä
http://maltanallet.blogspot.fi

Neljä jakaa, karvat ja häntä -blogi käsittelee kolmen pienen koiran jokapäiväistä elämää. Ivi ja Ariel ovat ihania maltankoiria ja Flou on suloinen kääpiövillakoira. Koirakolmikon harrastuksiin kuuluu agility, dobo, monenlaiset temput ja myös erilaiset seikkailut pitävät koiraperheen arjen mielenkiintoisena. Koirien elämä ei tietenkään ole vain pelkkää harrastelua vaan välillä ne viettävät emäntänsä kanssa myös rauhallista arkea kotona.

Super Sheltit
http://rudolfthesuperdog.blogspot.fi

Super Sheltit -blogissa kirjoittaa koira-alan ammattilainen ja blogipostauksissa käsitelläänkin alan töitä. Menossa mukana on myös pieni shelttipoika. Koiran kanssa harrastetaan vaihtelevasti eri lajeja, kuten agilityä, tokoa, rally-tokoa, frisbeetä, doboa ja myös monia muita lajeja on ollut kokeilussa. Blogia lukiessa saa siis oikein kunnon annoksen karvakuonojen tarinoita. Blogipostauksissa on myös käytetty paljon hienoja kuvia.

The daily life with white
www.vilmavanora.blogspot.fi

Blogi kertoo arjesta kahden valkoisen kanssa. Kaksi valkoista ovat siis Vilma ja Alma ja rodultaan valkoisiapaimenkoiria. Blogissa kerrotaan tarinoita koirien elämästä niin kotona kuin kilpakentilläkin. Tavoitteellinen treenaus kuuluukin koirien elämään, ja lajeina ovat PK ja TOKO.

Hölmöillen
www.timinvaltakunta.blogspot.fi

Hölmöillen-blogi seuraa tiibetinspanieli Timin elämää. Timi on syntynyt vuonna 2011 ja on kovasti tyttöjen perään. Koira karkaileekin usein mahdollisuuden saatuaan naapurin tyttökoirien luokse. Timin erikoispiirre on, että se rakastaa pehmeitä villapaitoja ja tekeekin niihin mielellään kotoisan pesän.

Pinserimäistä
http://pinserijakamera.blogspot.fi

Pinserimäistä-blogin päätähtenä on nuori kääpiöpinseri nimeltään Helmi. Blogissa kerrotaan elävästi kääpiöpinserin agility- ja näyttelyharrastuksista. Blogia elävöittää mukavasti myös lukuisat kuvat ja videot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Pet-Web

Tämä sivusto tarjoaa koira- ja kissamaista tietoa lemmikkien ystäville.