Koiratarvikkeet netistä

Koiratarvikkeet netistä

20.08.2016

Mistä netistä löytyy koiratarvikkeita?

Samat verkkokaupat myyvät yleensä sekä koiratarvikkeita että koiranruokia. Lemmikkien yleistymisen myötä myös koiratarvikkeiden valikoima on laajentunut valtavasti. Enää koiraomistajat eivät osta ainoastaan kaulapantaa ja talutushihnaa koiralleen, vaan hankintalistalta löytyy tarvikkeita niin koiranpedistä erilaisiin leluihin kuin vaatteisiinkin.

Koiriin halutaan panostaa

Koirat ja muut lemmikit ovat nykyaikana perheenjäseniä siinä missä ihmisetkin. Koirien hyvinvoinnista ei haluta tinkiä ja siihen panostetaan yleensä rahallisestikin paljon. Moni koira saattaa saada jouluna yhtä paljon lahjoja kuin ihmislapsetkin. Tämän ovat huomanneet myös lemmikkialalla toimivat yritykset. Koiratarvikkeiden valikoima laajenee koko ajan ja halusitpa hankkia koirallesi melkein mitä tahansa, todennäköisesti se löytyy jostakin liikkeestä. Koirille hankitaan viihdykkeeksi esimerkiksi erilaisia leluja ja vaatteitakin löytyy sadevaatteista aina naamiaisasuihin ja koirien kenkiin. Erityisesti pienille koirille on olemassa paljon erilaisia vaatteita ja vaatemerkkejä. Mikäli itse haluaa ommella tai neuloa koirallensa vaatteita, sekin onnistu netin ollessa täynnä ohjeita ja ompelukaavoja.

Koiratarvikkeiden tarpeellisuus

Koiratarvikkeiden tarpeellisuudesta ollaan montaa mieltä. Osa tarvikkeista on toki hyvinkin tarpeellisia ellei jopa pakollisia, kuten vaikkapa talutushihna ja vesikuppi. Tarvitsevatko koirat välttämättä esimerkiksi omaa olutta, onkin sitten eri juttu.

Koiratarvikkeita myyvät verkkokaupat

Alle olemme listanneet muutamia verkkokauppoja, joista löytyy sekä koiratarvikkeita että koiranruokia. Toisissa kaupoissa koiratarvikkeiden valikoima on laajempi, kun taas toiset ovat keskittyneet enemmän koiranruokiin. Tutustumalla kauppojen valikoimaan tulee varmasti törmänneeksi myös tarvikkeisiin, joita ei ajatellut edes olevan, saati sitten olisi kuvitellut, että koira sellaista tarvitsisi.

– Peten Koiratarvike, www.petenkoiratarvike.com/

– Musti ja Mirri www.mustijamirri.fi/

– Lemmikkitalo Black Bull www.blackbull.fi/

– animail.fi http://animail.fi/

– zooplus.fi www.zooplus.fi

– koiravaruste.fi www.koiravaruste.fi/

– Agrimarket.fi www.agrimarket.fi/

– petshop.fi www.petshop.fi/

– Eläintarvikekauppa.fi www.elaintarvikekauppa.fi/

– Dreampetstore.fi http://dreampetstore.com/

– TassuMassu www.tassumassu.com/

– PetsGo www.petsgo.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Pet-Web

Tämä sivusto tarjoaa koira- ja kissamaista tietoa lemmikkien ystäville.