Koirayhteisöt Facebookissa

20.08.2014

Koiraystäville ja koiraharrastajille löytyy monia kanavia, joissa vaihtaa kuulumisia ja mielipiteitä harrastukseen liittyen. Erityisesti sosiaalisessa Mediassa ja erityisesti Facebookissa on erilaisia koirayhteisöjä, joissa koiraharrastajat voivat keskustella muiden samanhenkisten kanssa tai vain katsella esimerkiksi hauskoja ja söpöjä koirakuvia. Osa yhteisöistä on keskittynyt viihteelliseen sisältöön, kun taas toisissa yhteisöissä annetaan vinkkejä esimerkiksi ruokintaan liittyen.
Olemme koonneet alle listan muutamista suosituista koirayhteisöistä Facebookissa.

– MUSH www.facebook.com/mushbarf.fi – MUSH on koirayhteisö, jossa on paljon tietoa raakaruokinnasta. Yhteisön sivuilla esitellään MUSHin omia BARF-tuotteita ja annetaan vinkkejä raakaruokintaan. Koiraomistajat voivat osallistua myös erilaisiin kilpailuihin ja kyselyihin, joita sivuilla järjestetään aina tasaisin väliajoin. Yhteisön sivuilla käytetään paljon laadukkaita koirakuvia, joita on mukava katsella.

– Koiravalokuvaus www.facebook.com/koiravalokuvaus – Nimensä mukaisesti tämä yhteisö käsittelee koirien valokuvausta. Sivuston ylläpitäjänä on Olivier Béaslas, joka tarjoaa lemmikkien valokuvauspalveluja. Yhteisön sivuilla on paljon esimerkkejä hänen töistään. Kuvat ovat hauskoja ja ennen kaikkea erittäin kauniita ja taidolla otettuja.

– Koiranäyttelyt www.facebook.com/groups/koiranayttelyt/ – Koiranäyttelyt yhteisö on tarkoitettu kaikille koiraihmisille, jotka harrastavat koiranäyttelyitä tai ovat muuten vain kiinnostuneita niistä. Yhteisön sivuilla käydään monenlaisia keskusteluja aiheeseen liittyen. Yhteisössä voi esimerkiksi hakea handleria tai kimppakyytiä, tai vaikka pyytää apuja ja vinkkejä näyttelytilanteisiin. Yhteisössä on myös mahdollista myydä ja ostaa tuotteita.

– Koirat www.facebook.com/groups/4901368299/ – Koirat-yhteisö on tarkoitettu kaikille koiraihmisille, niin omistajille, kasvattajilla kuin koiran ystävillekin. Yhteisön sivuilla keskustellaan ja vaihdetaan mielipiteitä kaikista koiriin liittyvistä asioista. Myös kuvien jakaminen omista karvatassuista on toivottavaa.

– Koirakuvat www.facebook.com/koirakuvat – Koirakuvat on valokuvaaja Jukka Pätysen ylläpitämä yhteisö. Sivustollla on näytteillä hänen kuviaan, lähinnä agilitykilpailuista.

– Dog Lovers www.facebook.com/i.love.dogs.in – Eläinsuojelujärjestön ylläpitämä englanninkielinen yhteisö, joka sisältää lähinnä viihteellisiä kuvia ja tekstejä. Kuvat ovat ennen kaikkea hauskoja ja söpöjä ja niitä on mukava katsella. Keskustelu yhteisössä rajoittuu lähinnä kuvien kommentointiin.

Puppies Lovers www.facebook.com/puppiezlovers – Söpöihin pentukuviin erikoistunut englanninkielinen yhteisö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Pet-Web

Tämä sivusto tarjoaa koira- ja kissamaista tietoa lemmikkien ystäville.